MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de sezon başından itibaren aldığı başarılı sonuçlarla her kesimin dikkatini çeken Kayserispor´da, teknik heyet oynanacak müsabakalar öncesinde bir hayli tedbirli olmaya gayret gösteriyor. Özellikle takımın aldığı puanların, üst sıralarda yer alan takımlar kadar alt sıralardaki takımlar tarafından da dikkatlice incelendiğini ve takımının sahadan mağlubiyetle nasıl ayrılacağı konusunda da rakiplerin yaptığı hesapların kendilerini temkinli davranmaya ittiğini belirtiliyor.

Kayserispor´un bu hafta deplasmanda oynayacağı Karabük maçı öncesinde görüşlerini sorduğumuz Teknik Direktör Şumi, çok dikkatli ve bir o kadar da temkinli konuştu. Aldıkları puanların abartılmaması gerektiğini, oynayacakları Karabük maçının belki de ligdeki en tehlikeli ve zorlu bir maç olacağını söyleyen Şumi ?Maç için basit veya bizi favori olarak gösterenler var. Bu durum hiç de öyle değil. Rakibimizin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum´ dedi.

Bu arada Teknik Direktör Şumi, Karabük için yaptığı incelemelerden de bir ayrıntıyı ortaya çıkartmış. Rakibin 5 Rumen oyuncusu olduğunu belirten Şumi, ?Karabük´ün 5 tane Rumen oyuncusu var. Rumen futbolcuların kendini göstereceğine inanıyorum, çünkü Rumen hocaya karşı oynayacaklar´ diyerek de ayrıntıyı bizlerle paylaştı.

Deplasmanda oynanacak maç öncesinde takımda son durum ise gayet güzel. Sakatlıkları olan futbolcuların da iyileştiklerini anlatan Şumi, bu hafta idmanlarda bir sıkıntı olmaz ise sahada çok çalışan futbolcuların yer alacağını da söyledi. Şimdi gözler uzun süredir sakatlıları olan futbolculara çevrilmiş oldu. Bakalım kimler forma şansı bulabilecekler?..