MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TARAFTARININ DESTEĞİNİ BEKLİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da hafta sonu için gergin bir bekleyiş hâkim olmaya başladı. Beşiktaş ile hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmaya, tesislerinde soğuk hava şartları altında hazırlanan futbolcuların her ne kadar gündeminde Beşiktaş olsa da, yönetim özellikle federasyon nezdinde hakkını aramaya devam ediyor. Bazı oyuncularla ilgili konuşmalara pek aldırmayan yönetim, özellikle hafta sonunda takımlarının oynayacakları maçtan mutlak puana ya da puanlarla ayrılmanın ince hesabını yapıyor. Kulüp Başkanı Erol Bedir, ligin ilk yarısında ortaya bir hedef koymalarına rağmen, bu puan barajını geçmelerinin yüklerini bir kat daha arttırdığını ve ikinci yarı öncesinde mutlaka teknik heyetle oturarak yeni bir hedef çizeceklerini söyledi.

Daha önce hedef konularının ortaya atıldığında ise Şumi, kendisinden fazla bir beklenti olmadığını, sadece geçen sezon yaşanan sıkıntıların yeniden yaşanmaması ve rahat bir lig geçirilmek istendiğini, onu da bu zamana kadar gerçekleştirdiğini söylemişti.  Bu söylemler her ne kadar geçmişte olsa da, şimdilerde bakıyorum da her maça ayrı bir stresle çıkılıyor. Kazanmak için tüm mücadelenin yapıldığı ligde, şimdilerde her maçın ayrı bir final olduğu üzerinde sıkça duruluyor.

İşte Beşiktaş maçı da öyle bir durum. Yani kısacası bu maçta Kayserispor için sonuçlanması gereken bir final maçı. Taraftara büyük iş düşüyor. Oynanacak maçta tribünlerin tamamen dolu olması ve maçın sonuna kadar sonuç ne olursa olsun desteğin verilmesi inanın temsilcimiz üzerinde büyük etki yapacaktır?