MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, TARAFTARINA SESLENDİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de ilk yarının son maçında, sahasında Malatyaspor´u konuk edecek olan Kayserispor´da taraftara sesleniş vardı. Özellikle Beşiktaş maçında yaşanan olaylar ve alınan cezalar nedeniyle, stadın alt tribünlerinde yer alan birçok kombine sahibi bu maçta cezalı oldukları için yerlerde olmayacaklar. Bunu dile getiren kulüp yöneticileri de, taraftarı kombinelerini aktarmalarını ve cezalı olan taraftarın yerine yenilerinin gelebileceğini açıklayan bir bildiri yayınladılar.

Son oynanan Beşiktaş maçında 33 Bin´den fazla taraftarın önünde maçını oynayan Kayserispor´un, son maçta da yaklaşık 30 Bin taraftarı stada beklediği ifade edildi. Sarı-kırmızlıların bu maçında yapılacak uygulama ile daha fazla taraftarı maçlara davet etmesi yakın zamanda bazı farklı organizasyonları da gündeme taşıyacak.

Malatya maçı ve sonrasında oynanacak olan Antalya maçları takım için şu anlık gündem maddeleri. Teknik heyet de yaptıkları röportajlarda taraftara seslenerek, yalnız kalmamak için çalışmaların yapılmasını istedi. Statta yer alacak taraftarın büyük desteğini bu sezon arkalarında hissettiklerini anlatan Teknik Direktör Şumi de, son yaptığı konuşmada üzerine basarak destek istedi. Umarım bu dilekler gerçek olur?