MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR SIKINTILARDAN KURTULAMADI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da çalışmalar kendi havasında devam ediyor. Takım futbolcuları yeni yerleri ve arkadaşlarına uyum konusunda süreci işletirken diğer yandan teknik heyet de, bazı aksayan noktaların tespitini yaparak bu konuda ilerleyen günlerde nasıl bir çalışma yapacağının hesabı içerisinde. Yani anlayacağınız sezonun başlamasına şurada çok kısa bir süre kalsa da, hala diğer takımlar gibi Kayserispor´da hazırlıklarını tamamlanmış değil. Ligin ilk haftasında sahasında Alanyaspor´u konuk edecek takımda, hedef şimdiden 3 puan diye belirtilse de, maçın oynanacağı saatte yoğun bir kalabalığın ve taraftar kesiminin statta maç saatini bekleyeceğini şimdiden belirtmek isterim.

Kulüpte çalışmalar bu seyirde devam ede dursun, sorunların aşılması için farklı çalışmalarda yapılmıyor dersek yalan olur. Şimdi sizler ?kulüpte sorun mu var´ diye sormaya başlayabilirsiniz. Evet, ben de bu konuda Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın yaptığı açıklamalardan yola çıkarak cevap vermek isterim. Anladığım kadarıyla yapılan kamplar ve takımdaki diğer durumlar tam olarak istenilenlerin yapılamadığını ortaya koyuyor. Hatta Karaman bir konuşmasında ?Avusturya kampında bir çalışmamız oldu. Oradaki kampımızı tamamladık ve burada devam ediyoruz. Lig için yapmış olduğumuz çalışmalar ve zaman derken bizim açımızdan son derece sıkıntılı bir süreç olduğunu açıkça belirtmek istiyorum. Maalesef Türkiye olarak plan ve proje konusunda istediğinizi yapamıyorsunuz´ ifadesinde bulundu.

Karaman, aslında genel kurul ve sonrasındaki süreç, çalışmalar ve sıkıntılı durumdan kurtulmak adına uzanan yardım elleri yani kısacası her konuya değinmiş oldu. Bu yüzdendir ki, Kayserispor hala sıkıntılı sürecini aşamadı. Bu şekilde devam edersek de kimse mutlu-mesut bir tablo beklemesin?