MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR SEZONA MERHABA DİYECEK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor cuma günü açılışını yapıyor. Sezon açılışı ile birlikte futbolcuların da hazır bulunması gerekiyor. Lakin Dünya Kupası´nda oynayan isimler biraz gecikmeli katılacağı benziyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın futbolcularla yapacağı ilk toplantı ise merakla bekleniyor. Daha öncesinde belirttiğim gibi Ertuğrul Sağlam bazı isimlerle ilk defa çalışacak. Bu yüzden mutlaka konuşacakları bazı konu başlıkları vardır diye düşünüyorum.

Kayserispor´da Başkan Erol Bedir futbolcuların yapmış olduğu çalışmalardan daha çok, gelecek sezonla ilgili plan ve projelerini aktarıyor. Taraftar nezdinde anlatılan bazı başlıklar daha öncesinde de yapılmalı mıydı? diye sorgulanıyor. Mesela ilk 10´da olmak her takım için alışılagelmiş gibi görünse de, Kayserispor´un geçen sezon içinde bulunduğu durumu düşünürsek ilk 10 başarı olarak belirtilebilir. Başkan Erol Bedir kademe kademe bu konuların aşılacağını daha önce söylemişti.

İşte bu görüşünü özellikle bu sezon için ortaya koyuyor ve taraftara da, futbolcu ya da mesaj niteliğinde açıklamalarda bulunuyor. Hedefin ilk 5 olduğunu vurguluyor. Yani bu demek oluyor ki, Kayserispor bu sezon ilk 5´te olur ise futbolcu da kazanacak, Kayserispor Kulübü de kazanacak. Bunun için de gerekli açıklamalar sezon başındayken yapılıyor.

Umarım ortaya konan hedefler gerçekleştirilir. Kaldı ki, geçen sene ortaya konan hedeflerin yakalanması konusunda da pek bir sıkıntı olmadı. Mevcuttaki kadro ve takviyeler ilerleyen günlerde mutlaka şekillenecek ama bu arada geçen sezon kiralık olarak gönderilen bazı isimlerin de, kadroda olabilecekleri konuşuluyor. Bunların hepsi birkaç hafta sonrasında netleşir diyerek, yeni sezonun Kayserispor´a da hayırlı olmasını diliyorum?