MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR SEZON AÇIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da geriye sayım başladı. Bir gün öncesi çalışmalarına Süper Lig için başlayan futbolcular, sabırsızlıkla sezon açılışını bekliyorlar. Hafta sonunda yapılacak olan görkemli bir açılış töreniyle, futbolcular taraftar tarafından da ilk kez izlenmiş olacak.

Cumartesi günü futbolcu tanıtımı ve konser gerçekleştirilirken, pazar günü ise Gençlerbirliği ile bir hazırlık maçı oynayacak. Yani anlayacağınız taraftar iki gün boyunca Kayserispor´u enine boyuna inceleme fırsatı bulmuş olacak. Takımda mevcuttaki isimlere ek olarak bazı isimlerin de gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Bu soru ise yönetim tarafından ?şuanda bir gelişme yok´ olarak cevap buluyor. 

 Her ne kadar transfer için herhangi bir düşüncesi olmadığını belirten Başkan Erol Bedir, ilerleyen günlerde bir sürpriz de yapabilir. Defansındaki bazı oyuncular, ilerleyen günlerde kulüpten kopacaklarının sinyallerini veriyorlar. Bence bu oyuncular yerine bir ya da iki futbolcuyla daha sözleşme imzalanabilir. Bu söylem olarak düşünülebilir ama fısıltıların birkaç gündür kulağıma geldiğine söylemem gerekir. Şimdilik her ne kadar kadrolar yerine oturdu diye düşünsek de, bunu hafta sonunda oynanacak olan bir hazırlık maçıyla net bir şekilde göremeyeceğimizi çok net biliyoruz. Hele bir de bu hazırlık maçı olunca. Bu yüzden ligi bekleyip görmek en doğrusu olacaktır.

Bu arada taraftar her yerden çağrı yapıyor. Cumartesi günü saat 18.00´da görkemli açılış için herkesimin takıma destek olması gerektiğinin altı çiziliyor. Sadece açılışta değil umarım tüm sezon boyunca destek devam eder?