MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR ORTA SAHA ARAYIŞINDA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da transfer harekâtı devam ediyor. Resmen sözleşmelerin yapılmaya başladığı şu günlerde ismi her an kulüplerle dolaşan birçok futbolcu var. Kayserispor içinde bazı isimlerin hala kamuoyunun önünde oldukları çok net bir şekilde görülüyor. Maliyetlerin her zaman göz önünde tutulduğu sarı-kırmızlılarda bu günlerde ?istemiyoruz´ dediğimiz isimlerle anılmak da pek doğal bir hal olarak karşımıza çıkıyor. Transferde her zaman bir orta yol bulunabiliyor. Kulüpler işine geldiği şekliyle bu durumları değerlendiriyorlar. Yani istemediklerini açıkladıkları bazı isimlerle ilerleyen zamanlarda yeniden masaya oturup görüşmeler yapabiliyorlar.

Takım için eksik olan bazı mevkiler olduğunu Başkan Erol Bedir kulüp sitesinden resmi olarak paylaşmış ve özellikle boşalan kanat mevkilerine ve orta sahaya takviyelerin yapılacağını söylemişti. Şimdi spor kamuoyu bu isimlerin kim olacağına odaklanmış durumda. Orta sahaya transfer edilen Hasan Hüseyin burada yedekte kalacak gibi bir görüntü verse de, gelecek vaat eden isim olmadığını yaptığı açıklamalarda net bir şekilde ortaya koyuyor ve ilk 11 içinde oynamak için geldiğini belirtiyor.

Bu durum karşısında bakıyorum da orta alana bir yerli oyuncuyu monte eden Kayserispor´da yöneticiler, eski oyuncuları Badji için de ısrarcı olmaya devam edecekler gibi. Çünkü ülkemizdeki futbol anlayışını en yakından bilen bir orta saha ne yazık ki bu günlerde kolay bulunmuyor.  Badji bazı maçlarda kurtarıcı gibi oynasa da, bazı karşılaşmalarda sorunlar çıkartmıştı.

Anladığım kadarıyla Kayserispor´da yöneticiler bonservisi sorun olan Badji´den her ne kadar vazgeçtik deseler de, karşı tarafı ikna etmek için elinden geleni de yapıyor. Umarım bu durumda kısa zamanda sonuçlanır da Badji´nin kulübü bonserviste ısrarcı olmaz. Ne de olsa ellerinde kalacak bir futbolcu yerine kiralanmış bir isim olacaktır?