MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR MALİYETİNE BAKIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor transferde resmi dönem başlamadan görüşmeleri sonuçlandırmaya başladı.4 oyuncuyu kadroya katacağını belirten sarı-kırmızlı yöneticilerin teknik heyetin de raporu doğrultusunda boşalan defans bölgesine de takviye yapmayı ihmal etmediler. Bonservisi elinde olan Sakıb ile 2 yıllık prensipte anlaşma sağlansa da aslında takıma yapılacak olan asıl takviyelerin hangi isimlerden olduğu taraftarın da merakla beklediği bir konudur. Bu durumda hemen hemen her kafadan bir ses çıkıyor. Mesela daha önce de gündeme gelen Galatasaray´dan ayrılan Yasin´den tutun da, Trabzonspor´dan ayrılan Uğur´a kadar birçok isim üzerinde dedikodular yapılıyor.

Geçtiğimiz hafta kulüpte yetkili isimlerden bazılarıyla görüşmeler yaptım. Transfer konusunda da etkili olan bu isimlerin söyledikleri, bu iki futbolcu hakkında pek de iç açıcı haberler değil. Yasin´in fiyat konusunda pek aşağılara inmediği hatta Avrupa´ya giderek burada top oynamak istediği, Uğur konusunda ise teknik heyetin verdiği listeye göre bu futbolcunun hız problemi bulunduğu gibi konularda yönetimin kafasında soru işaretleri bulunuyor.

Yani kısacası kamuoyunda konuşulduğu gibi birçok isim üzerinde durulsa da Kayserispor´da yönetim bu işi en kısa sürede bitirmek için elindeki paraya bakıyor. Maliyet konusunda sorun oluşturmayan futbolcuları kadrosuna katacak sarı-kırmızlılar anladığım kadarıyla bonservisini alıp da gelen oyuncuyu teknik heyetin de ?Olur´u ile kadroya dahil edecekler. Bakalım Sakıp´tan sonra hani isimler kadroya dahil olacak?