MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KONUŞULMALI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kupa maçlarında istediğini alarak yoluna emin adımlarla ilerleyen Kayserispor´da futbolcular, şimdilerde oynayacakları Erzurumspor maçına odaklanmış durumdalar. Yapılacak olan karşılaşma için hazırlıkların büyük bölümünü tamamlayan oyuncuların, hava şartlarına uyum için erkenden maçın oynanacağı il olan Erzurum´a gitmeleri ise yönetimin yolunda giden durumu daha da iyileştirme olarak yorumlanmasına neden oluyor. Futbolcular konusunda sorunların tamamen ortadan kalktığı ifade edilen sarı-kırmızılar da tek düşünce ise sezon başında ortaya konan hedeflerin gerçekleşmesi olarak belirtiliyor.

Her şey buraya kadar güzel ama bazı eksikliklerin hala takımda yer aldığını unutmamak gerekiyor. Mesela kazanılan maçlar sonucunda belli bir miktar ödemenin kulübün kasasına girmesine sevinen yönetim, geride kalan borç yükünü aşmak adına ilimiz yöneticilerinin attıkları adımların devamını bekliyorlar. Çünkü Kayserispor yüklü bir borç yüküyle yolculuğunu sürdürürken, bu durumdan ancak ligde 5-6 sezon daha kalmak ve elde edilen gelirlerle sorunların üstesinden gelineceğinin bilinmesi gerekir.

Mevcutta yer alan sorunlar için ise umarım ilimiz yöneticileri gelecek sezon çalışmalarına biraz daha katkı yaparlar. Kayserispor´da yönetimin bazı istekleri vardı. Bu istekler mevcuttaki borç yükünden kurtulmak adına söylenmiş olsa da, bence durumu ilerleyen zamanda bir kez daha ortaya koymak ve tartışmak en doğrusu olacaktır?