MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KENDİ EVİNDE HÜSRANA UĞRADI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sahasında Galatasaray´ı konuk eden Kayserispor´da futbolcuların sahada ortaya koydukları futbol, izleyenleri çıldırttı. Maçın daha ilk dakikalarından itibaren sahada varlık gösteremeye gayret eden Kayserispor´da futbolcuların bir türlü sonuca ulaşamayan atakları taraftarı heyecanlandırsa da bu durum fazla uzun sürmedi. Özellikle takım oyuncuların bazılarının yaptıkları ferdi hatalar, maçı izleyen taraftarın sabrını taşırmaya yetti.

Geçen hafta Kana Bıyık, bu hafta ise Lopez sanki isteyerek takımı eksik bırakmak için elinden geleni yaptı. Ataklarda bu kadar ruhsuz oyun ortaya koyan bazı futbolcuların saha içindeki disiplinsiz hareketleri ise beni kahretti. Lopez konusunda gördüğü kartın özellikle ikincisinin nedenli bir profesyonel oyuncu tarafından yapılacak bir hareket olduğunu kendisine sormak isterim?

Yani kısacası takımda futbolcuları gerçekten bu maçta tanımakta zorlandım. Daha önceleri sahada fırtınalar estiren isimlerin, bu denli umursamaz tavır içinde olmaları acaba mali yönden sıkıntı giderilmedi mi sorusunu aklıma getirecek fakat maç günü yapılan genel kurulda göreve yeniden gelen Erol Bedir ve arkadaşları kendi çabalarıyla buldukları bir miktar parayı futbolcuların hesaplarına yatırdılar.

Yönetim böyle büyük bir özveri ile çalışma içinde olurken, futbolcularında aynı fedakârlığı vermelerini bekleyen bizler, sahada ortaya konan performansı görünce sinirlerimize de hâkim olamıyoruz. Kayserispor bu mağlubiyetle bir milli araya daha girdi. Umarım bu ara iyi gelir de, tüm bu yaşadıklarımızı bir kâbus olarak düşünüp rüyadan uyanırız?