MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor gerek deplasmanlarda gerekse de iç sahada oynadıkları karşılaşmalardan galibiyetler almak için yoğun çaba harcıyor. İç sahada oynadığı 4 karşılaşmadan 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı-kırmızılılar bu durumu ile ligde ilk 4 takım arasında kendisine yer buluyor. Dış sahada ise 3 maç oynayan sarı-kırmızlılar 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 de beraberlik alarak tüm durumlarda eşitliği sağlamış oldu.

İç sahada taraftar etkisini bu sezon oldukça iyi kullanan Kayserispor´da galibiyetlerin çoğunluğu evinde oynadığı maçlarda aldı. Taraftarın baskısı bu maçlarda galibiyetin en büyük etkenlerinden birisi oldu. Son günlerde, takımın yakaladığı başarı ve ligdeki durumu konuşulur oldu. Bu iyi desek de, bir de bu sezon büyük bir çıkış yakalayan taraftar sayısına da göz atılmalıdır. Sadece İstanbul değil, Anadolu´da yer alan diğer tüm takımlar tarafından dikkatle izlenen Kayserispor´un, tribünlere yeniden dönüş yapan taraftarları nasıl ikna ettiği her kesim tarafından da merakla takip ediliyor.

Yaygın basında da Kayserispor´un başarısının yanı sıra taraftar sayısındaki artış dikkat çekmeye başladı. Bakınız daha geçen sezon başında ?Neden bu takımı desteklemeye taraftar tribünlere gelmiyor´ diye sitemler ettiğimizi hatırlıyorum. Hal böyle olunca da izlediğiniz maçlarda ne tat oluyordu, ne de tuz. Erol Bedir ve arkadaşları farklı yaklaşımları ve tavırları ile Kayserispor ile şehri yeniden bir araya getirdiler. Bu nedenle de yönetimi bir kez de bu yüzden tebrik etmeliyiz?