MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KAZANMALI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da futbolcular Konya maçı öncesinde hazırlıklarda son aşamaya geldiler. Takım oyuncuları bu maçı da kazanmaları halinde, ligde rakipleriyle aralarındaki puan farkını da belli bir oranda açmış olacaklar. Kayserispor´da teknik direktör Hikmet Karaman hafta başından itibaren yapılan toplantılarda futbolcuların ne denli hırslı olduklarını gördüğünü ve buna göre de idmanlarda çalışma programı yaptıklarını belirtiyor. Aslında futbolcuların ikinci dönem öncesinde bir toparlanmaları vardı. Onda da yapılan çalışmalar kadar, futbolcuların saha içinde kendilerine güvenleri var. Bu güven sahada ne kadar yüksek olursa, rakiplerin karşısında takım oyuncularının da direnci o denli yüksek oluyor.

Kayserispor bu hafta zorlu bir maça çıkacak. Taraftarın da bu maçta takımını yalnız bırakmaması adına Konya deplasmanı için tribünde yer almaya hazırlandığı kulağıma geldi. Yapılacak bir organizasyonla taraftarlar pazar günü Konya´da oynanacak olan maç için bu şehre giderek temsilcimizi burada temsil edecekler.

Kayserispor´da futbolcuların da tribünlerde verilecek bu destekle daha güçlü bir şekilde takım karşısında oynayacaklarını umuyorum. Kayserispor mali ve idari konularda sezon başından buyana bazı çalkantılı günler yaşasa da bakınızı galibiyetlerin gelmesi ile her şey geride kaldı. Umarım bu durum sezon sonuna kadar devam eder ve temsilcimiz sezon sonunda hedeflediği bazı olguları gerçekleştirir?