MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KAZANMALI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor, cuma günü sahasında konuk edeceği Fenerbahçe maçı öncesinde hazırlıklarına tesislerinde devam ederken, yönetim de maçta tribün katkısı sağlama adına taraftara çağrıda bulunmayı ihmal etmiyor. Bu hafta ligin alt sırasında yer alan iki ekip, kendileri açısından kazanımlarında sıra atlayacakları bir maça çıkacaklar. Bu maçta kazanan ligin üst sıralarına tırmanırken diğer yandan kaybeden de alttaki diğer ekiplerle sezon sonuna kadar mücadelelerini sürdürecekler.

Kayserispor´da yönetim ve teknik heyet bunun bilinci ile bu haftaya farklı bir önem veriyor. Taraftarın sahada gerek futbolcuları, gerekse de hakemler üzerinde etki oluşturma adına oluşturacakları atmosferin ne denli zor olduğunu bilen yönetim, kısaca taraftarı da göreve çağırıyor.

Kayserispor´da futbolcuların bu maça farklı bakacaklarını düşünüyorum. Ligde her ne kadar alt sıralarda olsalar da Fenerbahçe´nin adı bazı isimler için farklı motivasyon oluşturabiliyor. Bunun bilinci ile de hazırlıklar devam ediyor. Umarım futbolcular saha içinde ellerindeki fırsatları değerlendirme anlamında fazla bir hata yapmazlar. Ne de olsa galibiyetle tamamlayacağımız bazı maçlarda futbolcularımızın fırsatlardan faydalanmamaları bizi puan anlamında da fakir hale getiriyor.

Ligde zor dönemlerin başladığını belirterek ikinci yarının hesaplamaları ve ligin altındaki kazanın suyunun kaynadığını hesaplayarak, Kayserispor´un ligde oynayacağı karşılaşmalarda en azından 6 galibiyetli puanı hanesine yazdırmasının da şart olduğunu belirterek, bu maç için temsilcimize başarı diliyorum?