MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KAZANMALI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sahasında Bursaspor´u konuk edecek olan Kayserispor´da idmanlar son sürat devam ediyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman kupayı artık geride bıraktıklarını, futbolcularla bir araya geldiklerinde hatırlatmalarda bulunarak, önlerindeki tek hedefe odaklanmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Futbolcularla yapılan toplantılarda ligin ikinci döneminin ne denli zor olacağı konusunda da açıklamaları olan Karaman´ın, saha içinde de bazı değişmeler yapması bekleniyor. Özellikle sezon başında büyük umutlarla kadroya dahil olan Bilal´in ameliyat olması ve neredeyse sezonu kapatması sonrasında gençlerin A Takım bünyesine dahil olmaları ve gelecek dönemlere hazırlanmaları konusunda yapılan çalışmalarda yüzleri güldürüyor.

Kayserispor, uzun yıllardır alt yapıdan futbolcuları bir türlü A Takım´da tutamıyordu. Gurbetçi ağırlıklı gerçekleşen transferleri sahada pişirip sonrasında onların diğer takımlara transferleri ile kazanç sağlıyordu. Artık devir değişti ve iş bünyede yetişenlere kaldı.

Benim de yakından tanıdığım bazı isimlerin A Takım kadrosunda çalışmalara başlaması, beni gerçekten sevindirdi. İşte gelecek adına yapılan yatırımlar desem de bu konuda teknik heyetin maçlarda sahaya süreceği kadrolara da bundan sonrasında daha dikkatli bakmalıyız. Çünkü A Takım´a çıkan isimler orada göstermelik olarak değil, sahada forma şansı bulmak için çıktılar.

Bu denenle Bursa ile oynanacak olan maçta her ne kadar futbolcularımızın sahada kazanacağını umut etsek de, onların sahadaki mücadelesi için tribünlerde desteğimizin de sürmesi gerekir. Bu maç mutlak suretle kazanılmalıdır?