MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR KAPANMAYACAK!

KAYSERİSPOR KAPANMAYACAK!


Kayserispor´da futbolcular, bu hafta deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçının hazırlıklarının sonuna geldiler. Maç için öncelikle takımda sorun yok diyerek söze başlamak isterdim. Lakin önceki gün yapılan idmanda yaşanan sakatlanma herkeste moral düşüklüğüne neden oldu. Sakıb´ın en az 4 ay sahalardan uzak kalacağının belirtilmesi moralleri biraz olsun bozsa da, yönetim ve teknik heyet gerekeni yaptı. Her ne kadar bu futbolcunun yerine oynayacak isimler olsa da, bir futbolcunun sakatlanması diğerleri üzerinde de olumsuz etki oluşturabiliyor. Bu psikoloji iyi bilen teknik heyette, durumu kolayca savuşturup futbolcuların tamamen Fenerbahçe maçına odaklanmaları için futbolcuları motive etmeye devam ediyor.

Hafta sonunda oynanacak olan maç kadar daha sonrasında verilecek olan aranın da önemi çok büyük. Hazırlıklar konusunda hala bazı eksikleri göze çarpan takımda bu sorunları ortadan kaldırmak için takımın verilen bu zamana ihtiyacı olduğunun altını çizen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yapılacak çalışmayla bu durumunda üstesinden gelineceğini söylüyor. Fenerbahçe karşısına dolu-dizgin çıkmayı planlayan takımda etkili silahlar her zaman olduğu gibi golcü isimler olacak gibi.

Bu haftaya kadar kalesinde gol görmese de, yine de rakibin etkili silahları karşısında savunmasında tedbiri elden bırakmayacak olan sarı-kırmızlıların, zevkli ve çekişmeli bir maç olması için kapanmaktan yana olmadığını da belirtmek isterim. Umarım Kayserispor´da futbolcular açık oyunlarıyla, rakibi de şaşırtan bir performans sergilerler ve bu maçtan galip gelmesini bilirler?