MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İYİ YOLDA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor, Avrupa´da hazırlıklarına devam ediyor. Özellikle oynadığı hazırlık maçlarıyla son durumlarını görmeye çalışan futbolcuların teknik heyete ?hazırım´ mesajı vermek için bunlar, lig öncesindeki son şanslarıdır. Kadroda uzun soluklu kalmak istemeleri ve performanslarını göstermeleri de, lig öncesinde yerlerini garantilemekten başka bir durumdur. Gerçi tüm futbolcular bunu düşünürler! 

Kayserispor´un oynadığı Hannover maçı, takımın hazırlıklarının iyi yolda olduğunu gösteriyor. Avusturya´da 2 hazırlık maçı oynayan ve aldığı skorlardan daha çok ortaya konan performansların konuşulduğu sarı-kırmızlı takımda bazı oyuncular şimdiden göz doldurdu diyebilirim. İlk yarı ve ikinci yarı derken aslında farklı kadroların mücadelelerini izleme fırsatı bulduk.

Kayserispor´da yeni transferler sahada uyum sorununu çözmek için mücadele ederken diğer yandan da rakibe fırsat vermemeye çalıştılar. Hannover karşısında ilk yarıdaki isimler fazla etkili olmasalar da, ikinci yarıdaki isimler rakibi resmen sahada abluka içine aldılar. Özellikle iddialı transferlerden Gyan iki golle gönülleri bir kez daha fethetti. Diğer oyuncularla birliktelikleri ve uyumu derken uzun süre birlikte oynamasalar da yine de saha içindeki birliktelik görülmeye değerdi. Yani kısacası Kayserispor iyi yolda görünüyor?