MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İMZA TÖRENİ VE AGÜ SPOR AÇIKLAMASI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor kalabalık bir davetli topluluğunun huzurunda imza törenini gerçekleştirdi. Yapılan imza töreni taraftarın da katılımıyla olunca kulüp tesislerinde yer yerinden oynadı. Yeni isimlerin dışında geçen sezondan takımda olanlar dahi kalabalığı görünce büyük bir heyecan yaşadılar. Mikrofonların karşısında her zaman sakinliğini koruyan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam bile heyecandan titrek sesle konuşmasını sürdürdü. Güzel bir atmosferdi. Gerçekten Kayserispor´un her kesiminin böyle bir açılışa özlemi varmış.

Yeniler ve eskiler derken açılışta Başkan Erol Bedir´in konuşması sık sık alkış ve tezahüratlarla kesildi. Başkan Erol Bedir, gelenler ve gidenler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın transferi ve sözleşmesindeki maddeleri anlatınca taraftarın bu sefer tezahüratındaki isim Ertuğrul Sağlam oldu. Gerçekten önemli bir gün geride kaldı. Bu günde Başkan Erol Bedir´in son bölümde dile getirdiği konuşma dikkatimi çekti. Konuşmasını yaparken söylemlerinden üzerime alınmadım dersem yalan olur. Hem de karşısında otururken bir de sabah saatlerinde konu ile ilgili telefonda konuştuktan sonra AGÜ Spor konusundaki söylemleri sonrasında gayet medeni bir şekilde ?Hayırdır Başkanım. Söylemlerinizden üzerimize almamız gereken bölümleri alalım da, bizim herhangi bir şekilde bu durumdan bir art niyetimizin olmadığınızı biliyorsunuz? dedim. Başkan Erol Bedir de ?Konuşmamda iyi niyetli olanlar dedik, sen niye üzerine alınıyorsun? deyince anladım ki, biz yazılı ve görselde her ne kadar bu konu hakkında niyetimizi ve basketbol severlerin isteklerine tercüman olsak da, bu durumdan kendilerine vazife çıkartan bazıları da fiskos şeklinde rencide edici konuşmalar yapıyormuş. Bunu anladık ve AGÜ Spor açıklamasının da bunun sonucunda geldiğini öğrenmiş olduk.

Ne diyelim bilemiyorum. Ama ben yine söylüyorum. AGÜ Spor haftaya cumaya kadar lige katılım parasını yatıramazsa, ligden düşecek. İlimizdeki var olan kadın basketbolu böylece tarihe gömülecek. Kayseri, zaten ?kulüp kapatan´ diye kötü bir unvana sahip, bunu üzerimizden atalım derken, daha derine batmış olacağız. İlimiz yöneticilerinin dikkatine?