MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN DESTEK ZAMANI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor deplasmanda oynadığı Trabzonspor maçında aldığı mağlubiyeti geride bırakarak, bu hafta oynanacak olan Kasımpaşa maçına odaklanmalıdır. Ligin son günleri yaklaştığı şu haftalarda Kasımpaşa, Akhisar ve Erzurum maçları belki de çok kolay geçmeyecek. Ligin boyu kısaldıkça altta yer alan takımlarında, can havliyle mücadelesi ve üstteki takımlardan puan kırpmaları onlara hem can suyu, hem de moral veriyor. Böyle olunca herkesin ligde kalma konusunda umudu yeşermiş bir şekilde bekliyor. Akhisar için belki de, bu hafta son bir çırpınış olacaktır. Ama bu durumu görmezden gelerek bizim, bu hafta sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçından mutlak galibiyet almamız gerekiyor.

Kayserispor´un bu denli zor bir haftasında yanında olmak içinde tüm taraftara çağrı yapmak isterim. Ligin boyu kısaldıkça takımın, yeniden bu ligde olması için herkesin desteğine ihtiyacı var. Kasımpaşa maçında sahadaki futbolcular değil, tribünlerdeki taraftarlar maçı kazanmalıdır. Bunun içinde hafta sonunda saat 16.00´da oynanacak maça taraftarın gelmesidir. Ramazan ayında olduğumuzu ve iftara da vaktin çok olduğunu düşünürsek, desteğin tam zamanıdır.

Kayserispor´un bu haftayı galibiyetle aşması halinde, sonrasındaki haftalarda oynayacağı maçlarda alacağı sonuçların bir önemi yok. Sadece ligde mali kazanımımızın artacağını ama Avrupa gibi hedefimizin pek gerçek olmayacağının da bilinmesi gerekiyor. Umarım bu hedefimiz de gelecek sezon olur?