MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN BEKLEYİŞ ZORUNLU!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor sezon için geri sayıma başladı. Yurt dışındaki kampından sonra yeni sezon hazırlıkları artık kulüp tesislerinde devam edecek. Bu konuda da çalışmalar başladı. Kulüpte şu günlerde sadece düşünülen konu, takviyelerin nasıl ve nereden yapılacağıdır. Bu konuda öncelik her zaman olduğu gibi mali kaynağa dayanıyor. Son olarak federasyon ile yayıncı kuruluşun anlaşması ile bir miktar düşüş yaşanmış olsa da, bir fiyat üzerinde anlaşma sağlandığı için kulüplerin içi rahat gibi görünüyor. Kulüpler bu anlaşmaya göre lige ayakbastı parası ve geçen sezondan kalan bazı alacaklarının hesaplarına yatmasını bekliyor.

Hal böyle olunca da, herkesim gelecek olan paraya göre hareket edecektir. Mesela Kayserispor kadrosunda şimdiye kadar tutmayı başardığı ancak paraya ihtiyacı olduğundan ve futbolcusunun da isteği ile Deniz Türüç´ü Fenerbahçe´ye göndererek küçük bir nefes alabilecek duruma geldi. Bu transferin neticelenmesi ve paranın bir bölümünün gelmesi ile içeride anlaşma yapılan futbolcuların parası da ödenecek ve yapılacak takviyelerin de böylece isimleri daha da netleşmiş olacak.

İsimleri netleşmiş dediğimiz futbolcuların başında da Chery geliyor. Futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı diyoruz ama futbolcu çocuklarının eğitimi için okul vb. gibi durumları yönetimin karşısına çıkartıyor. Anlayacağınız her şey iyi hoş desem de, mali olarak rahatlama olmadığı sürece yeni sezon büyük sancılı başlayacak gibi duruyor.