MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR HEDEF YÜKSELTECEK!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de 27.hafta da deplasmanda Sivasspor galibiyetine imza atan Kayserispor da moraller yerinde. Galibiyet sonrasında taraftarın kafasında farklı senaryolar oluşmaya başladı. Özellikle takımın alınan galibiyetlerle lig sıralamasında üst yerlerde olmasının, sezon başında ortaya konan hedeflerin gerçekleşmesi anlamında iç açıcı bir tabloyu ortaya çıkarttığı belirtiliyor. Bu anlamda görüşleri alınan yöneticiler ve teknik heyet her ne kadar tedbirli açıklamalarda bulunsalar da onlarında hedefinde Avrupa Kupaları olduğunu biliyorum.

Kayserispor´da alınan galibiyetlerle ligin üst sırasında olmanın önümüzdeki 3 veya 4 karşılaşamaya bağlı olduğunu belirtirsek, yanlış bir ifade kullanmamış oluruz. Hele bir de Türkiye Kupası olayını üst sıradaki takımların alması ile (yani bu takımda şimdilik Galatasaray gibi görünüyor) ligin ilk 5.sırasındaki takımında Avrupa´ya gitmesi muhtemel bir durum olarak karşımıza çıkacak. Kayserispor´un ligin geri kalan bölümlerinde yapacağı karşılaşmalarda alacağı sonuçlarında şimdilik hedefler doğrultusunda olacağı düşünülüyor. Futbolcuların buna inandıkları ve kenetlenmenin tam olarak yapıldığı da idmanlarda net bir şekilde görülüyor.

Kayserispor, Hikmet Karaman ile gerçekten farklı bir havaya büründü. Karaman imza atarken söylediği hedefleri takıma yaşatıyor. Kadrosundaki isimlerin ne kadar değerli olduklarını ve onların kendilerini bulmaları için zamana ihtiyaçlarının olduğunu söylemişti. Demek ki Kayserispor´daki futbolcular kendilerine inandıkları takdirde önlerinde kimseler duramıyor?