MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR HAZIRLIK MAÇLARINDA ÜZÜYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Her ne kadar sezonun açılışına zaman olsa da yine de Kayserispor´un yurt dışında yaptığı hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar, taraftarı memnun etmekten çok öte duruyor. Takım son iki hazırlık maçında da rakiplerine sahada boyun eğerken aslında bu durum karşısında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın da ?takviye şart´ dediği belirtiliyor. Takımın Erzurum´da oynadığı maçlar sonrasında teknik heyetin yüzü gülüyordu. Eski oyuncular konusunda yapılan açıklamalar bile beni şaşırtmıştı. Çünkü takviye konusu gündeme geldiğinde eski oyuncuların formlarına dikkat çekiliyor ve açıklamalarda futbolcu isimleri tek tek belirtiliyordu.

Bakıyorum da iş, yurt dışı kampına gelince, tam tersi bir durum ortaya koyulmuş gibi görünüyor. Yani takımda yer alan futbolcular pek de istenileni verebilmiş değiller ya da kısa zamanda göz boyayan isim olmuşlar. Genele baktığımızda bu takımda sadece yedek formatından öteye gidemezler. Diyorum ya, şu anda kimin ne olduğunu net bir şekilde göremiyoruz.

Aslında hazırlık maçlarında alınan sonuçlara ben pek değinmem ama teknik heyetin rahatsızlığını görünce bu konuyu irdelemenin gerekli olduğunu düşündüm. Umarım bu maçlarda sadece taktiksel deneyimler ortaya konulmuştur. Futbolcuların performansları konusunda sorun yoktur. Yoksa sadece bir veya iki isimle değil birden fazla isimle daha anlaşma yapmak gerekir benden söylemesi?