MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR HAZIRLIK MAÇINDA KENDİNİ GÖRDÜ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, liglere verilen arada TFF 1.Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi. Taraftara açık olan maç, Kadir Has Stadı´nda oynandı. Maçı izlemeye bayağı bir taraftar da geldi. Maç başladı ve daha ilk dakikalarda mevcut ilk 11´in rakibi karşısındaki bariz üstünlüğü gözle görülüyordu. Yabancı oyucularımızın orta alandaki baskısı bir kenara, rakibi defansımızda bile boğmaya çalıştığı anları görünce içimden ?Bu takım Süper Lig´i hedefliyor ama daha çok zamana ve transfere ihtiyacı var´ diye geçirdim.

Kayserispor güçlü yapısı ile ilk yarıda golü bulsa da, kaleci Vedat´ın duran toptaki hatasından kalesinde gördüğü gol ile beraberlik gelmiş oldu. Kullanılan serbest vuruşta Veda´ın kapattığı köşeyi boş bırakmasına pek anlam veremedim. Hatta baraj yaptıran Vedat, vuruş sonrasında yine o bölgeye uzanmak için girişim yaptı ve hüsrana uğradı.  Maçın ilk yarısı ve ikinci yarısı çok farklıydı. Çünkü sahada yer alan isimlerin birçoğu değişmişti. İkinci yarıda Kayserispor´da sahada yer alan isimler genelde forma şansı bulamayan ve alt yapıdan çıkan isimlerdi.

Görünen o ki, daha bu arkadaşların da çok uzun süreye ihtiyaçları var. Rakibin de yedek ağırlıklı olması, temsilcimizin daha etkili olmasına fırsat verir desek de bu düşüncemizde yanıldık. Yani kısacası Kayserispor yedeklerinin mücadele ettikleri ligde yer almaları konusunda Teknik Direktör Şumi´nin ısrarı devam edecek. Onlar ne kadar çalışırsa, o kadar sıklıkta ilk 11 içinde yer alacaklardır. Görünen performanslarıyla ise bu iş çok zor?