MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR GÖZDEN ÇIKARTILMIŞ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor deplasmanda Konyaspor´la karşılaştı ve ben bu maçı izlerken ?ne kadar rezil bir futbol´ diye düşünmekten kendimi geri alamadım. Kayserispor´un son haftalarda oynadığı futbolun zaten kalitesi yoktu da, bu hafta defansa kapanarak rakibin baskısını geçiştirmek için yaşananları görünce, resmen temsilcimizin sahadaki silik haline şahitlik etmiş oldum. Maçın devre arasında bir taraftar telefonla basın kuruluşumuza ulaşarak spor servisini istemiş. Ben de maçı takip ederken telefonla arayan bu arkadaşımızın ne dediğini öğrendim. Taraftarımız takımın oyununa ?rezil´ yorumu yaparak, ?bunları televizyonda neden konuşmuyorsunuz´ diye de arkadaşlara sitem etmiş. Onlarda bizlerin bu konudaki yorumlarını yakından takip etmeleri tavsiyesinde bulunmuşlar. Şimdi ne desem bilemiyorum?

Gerçekten Konya maçında kendi yarı alanına çekilerek, şans eseri kendi kalesine gol atan Konyaspor´un ataklarını savuşturmak zorunda kaldık. Bizim orta alan dediğimiz yerdeki arkadaşlarımızın, elma ya da armut toplamak üzere Konya´nın bağlarında ne işi var diye düşünmeye başladım. Gelsinler de maçta görev yerlerinde bulunsunlar. Allah aşkına kaleye bu kadar atak yapılır mı? Bu kalecinin de bir canı yok mu?  Ne kadar aciz bir futbol oynuyoruz. Tıpkı sahada 6-7 kişi mücadele eder gibiyiz. Yazık ediyorlar, gerçekten çok yazık ediyorlar.

Maç kaybedildiği için bunları yazmıyorum. Maçın son dakikasında verilen penaltı kararı zaten evlere şenlik. Orada Bilal topa dokunmuş olsa, fizik kurallarına göre topun yukarıya doğru gitmesi gerekmez mi? Lakin top Konyalı oyuncunun vurduğu istikamette gidiyor. Kayserispor bu sezon federasyon tarafından gözden çıkartılmış. Benden söylemesi. Bu takımı, bu sezon düşürmek için çalışıyorlar. Bizde buna kötü futbol ile çanak tutuyoruz vesselam?