MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR GİZLENİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da kolları sıvayan futbolcular, ligin ilk haftasında sahasında konuk edeceği Alanyaspor´u yenmenin hesaplarını yapıyorlar. Taktiksel olarak hemen her gün bir idmanın tüm dünyaya kapatıldığı şu günlerde, yapılan taktiklerin neler olduğu ile ilgili soru işaretleri maç günü cevabını bulmuş olacak. Takımda hangi futbolcunun nerede, nasıl bir performans sergileyecek hala belirsiz gibi görünse de, Teknik Direktör Hikmet Karaman sahada yer alacak olan futbolcuların kiminle, nasıl eşleşeceğini ekibiyle birlikte analizler yaparak sonlandırmaya çalışıyor.

Kayserispor´da geçen sezon teknik ekip analiz konusunda uzun süreler kafa yormuş ve rakiplerle bu şekilde mücadele ederek üstesinden gelinmişti. Yeni dönemde de Hikmet Karaman aynı taktiksel olayları rakiplerine karşı kullanmaya hazır. Yeter ki sahada mücadele edecek 11 ve tribünlerde de onlara destek olacak taraftar olsun.

İlk hafta maçları ligde hep önem arz eder. Özellikle alınacak bir galibiyet ve puan hanesinde 3´ün görülmesi hem taraftara hem de futbolculara gelecek hafta için büyük moral verir. Bu nedenle takımın tribünden gelecek olan desteğe ihtiyacını her zaman dile getirdiğimizi hatta bu maçta daha fazla taraftar ile Alanyaspor´u karşılayarak yenmeyi işitiyor ve bunun için de taraftara buradan çağrımızı yenilemek istiyorum?