MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR GERİ SAYIMA BAŞLADI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Hafta başında ligde güçlü ekiplerden Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor´da geri sayım başladı. Başkan Erol Bedir katıldığı programlarda hedeflerini gerçekleştirmek için taraftarın sezon sonunu beklemesini isterken diğer yandan da takımın mücadelelerinde yalnız bırakılmaması çağrısında bulunuyor.

Taraftarın şimdilik heyecanla Fenerbahçe maçını beklediğini biliyoruz. Bu maçın değişik bir atmosferde oynanacağı da aşikar. Özellikle ligde son haftalarda oynadıkları maçlardaki performansları ile eleştiri oklarını üzerlerine çeken futbolcular bu defa farklı bir motivasyonla sahada olacaklar. Ligde kendilerini gösterme maçlarından birisi olduğuna inan futbolcular için böyle bir maç beklenirken, yönetimde ise durum biraz daha farklı. Kazanılacak maç sonrasında ligde derin bir nefes alınması ve rakiplerin de puan kaybıyla yeniden ligde ilk 5 içinde yer almak. Bu arada sadece bu maçın kazanılması ile iş bitmiyor. Unutulmasın ki gelecek hafta da Trabzonspor maçı var. Bu da Fenerbahçe maçı kadar önemli. Bu nedenle şimdi ligde başka bir durumla karşı karşıyayız.

Maçlar bir yana, bir de gelecek sezonla ilgili atılan adımlara bakmak gerekiyor. Transfer konusunda iki isimle Güray ve Lopez ile yola devam edilmesi düşünülürken bir oyuncuyla yani Nikola Stoilijkovic ise sezon sonunda ayrılacak. Transfer konusunda adımını sağlam atmak isteyen Kayserispor´da yöneticiler, umarım yapacakları birkaç takviye ile gelecek sezon sıkıntısız bir döneme başlarlar...