MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR GERÇEKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de, Kayserispor cephesinden son haftalarda oynanan en ruhsuz maç dersem, herhalde kimse bana kızmaz. Kadir Has Stadı´nda oynanan maçta bazı futbolcuların saha içinde ellerinden geldiğince oyunu rölantiye almaları, beni gerçekten çileden çıkarttı. Son haftaya girdiğimiz şu günlerde artık neler söylenmesi gerekiyorsa, buradan bunun rahatça yazabilirim.

Bakınız bu takımda bazı oyuncular unlarını çoktan eledikleri için saha içindeki diğer oyuncuları da oynatmamaya gayret ederek skorda sorunların yaşanmasına neden oluyorlar. Bu konuda Deniz Türüç´ün bu maçta eline kimse su dökemez. Bu arada Deniz ile iş bitmiyor. Saha içinde bazı yerli oyuncular var ki, defansından kanatlarına kadar ne yaptıkları belli olmayan isimler!

Bu oyuncular, Kayserispor´un puanlar dolayısıyla da para kaybetmesine neden oluyorlar. Allah aşkına yönetimden rica ediyorum. Başta Deniz Türüç olmak üzere bazılarını artık sezon sonunda üçüne-beşine bakmadan gönderin. Zaten durdukça takıma mali yönden zarar verdiriyorlar, bari gitsinler de kulüp, üç-beş lira para sebeplensin.

Bu kadar saha içinde kendini bilmeden oynayan bir takım herhalde görülmemiştir. Nedir bu yahu? Sezonun ikinci yarısı ile birlikte önüne gelene ulufe dağıtan bir padişah misali, herkese puanlar dağıttık. Yazıklar olsun, diyerek daha fazla uzatmadan bu akşam televizyon ekranında bu konuya daha ağır söylemler ekleyeceğimi belirtiyor, herkese mutlu bir gün dileğinde bulunuyorum?