MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR GALİBİYET PEŞİNDE!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor, Trabzon maçı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Takımda birkaç eksiğin dışında, sıkıntı görünmüyor. Özellikle hafta içerisinde yaşanan gelişmeler, futbolcularda olumlu bir motivasyon oluşturmuşa benziyor. Kayserispor´un deplasmanda karşılaşacağı Trabzon´da ise son maçta alınan mağlubiyetin sıkıntıları devam ediyor. Rıza Çalımbay için final niteliğindeki Kayserispor maçı, futbolcular açısından da önem arz ediyor. Trabzon´da yapılacak olan seçim ise işin rengini değiştiriyor. İki adaylı seçimlerde başkandan daha çok sanırım Kayserispor´la oynanacak olan maçın sonucu merak konusu diyebilirim.

Teknik direktör Şumi, Kayserispor´un ilk 8 içerisinde kalacağı üzerine iddialı konuşuyor. Bu yüzden de Trabzonspor maçından mutlak galibiyet elde etmeyi hedefliyor. Takım oyuncuları eğer ki geçtiğimiz haftanın sıkıntısını üzerlerinden atmışlarsa, başarılı bir şekilde maçtan ayrılabilirler. Sonucun ne olduğunu görmek için de sadece bekleyip görmekten başka bir durum elimizden gelmiyor. Takımda eksik oyuncu derken, Kucher cezalı, diğer oyuncumuz Badji ise sakatlığı nedeniyle takımda yerini alamayacak. Muhtemelen Varela ilk 11´de olmasa da, yedek olarak sahaya çıkacaktır. Bu yüzden sıkıntısız bir şekilde Trabzon karşısında olacağına inandığım Kayserispor´un galibiyeti almasına bir engel olduğunu düşünmüyorum.

Ligde yukarıları hedefleyen sarı-kırmızlılar, alacakları bir galibiyetle ligde çıkışa başlayacaklardır. Ne de olsa artık yeni bir teknik adamla anlaşma yapıldı. Futbolcular da buna ayak uydurmak zorundalar?