MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, FEDERASYONU BEKLİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor bu hafta deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı için merakla federasyonu bekliyor. Ligde pazar günü oynayacak olan maç diyen federasyon bu konuda fikir değiştirecek gibi. Federasyon bu karşılaşmayı pazartesi gününe alır mı bilmem ama bu ihtimalin kuvvetli olduğu da alenen karşımızda duruyor.

Bu durum hem yönetimi, hem de teknik heyeti endişeye sevk ediyor. İstanbul´a ulaşım konusunda sıkıntı yaşanabileceğini belirten yöneticiler, Beşiktaş maçının pazartesi gününe alınması ile maça çıkamayacaklarını da dile getiriyorlar. Yani kısacası Federasyon yine kendi üslubunca bilinmezleri oynamaya devam ediyor. Kayserispor´un deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı için siyah-beyazlı yöneticilerin de bu durumdan bir haber olması işi daha da ilginç hale getiriyor.

Kulüp Başkanı Erol Bedir yazılı bir açıklamayla durumu kamuoyuna izah etti. Lakin ne yapılırsa yapılsın, Federasyon hala ?Nuh diyor, Peygamber demiyor´. Kısacası Kayserispor´un, Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın pazartesi gününde oynanacağını göstermesi taraftarı da korkutuyor. Çünkü son haftalarda ligde sıkıntı yaşayan Beşiktaş´tan puan almayı hesaplayan Kayserisporlu futbolcular, bir anda bu olaylarla motivasyonunu da kaybediyor?