MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, ERZURUM KAMPINI TAMAMLADI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bu sezon yaptığı yeniliklerle taraftarının da merakla beklediği bir hüviyete bürünen Kayserispor´da futbolcuların, yüksek irtifa için gittikleri Erzurum´daki kampı noktalandı. Burada kondisyon artıran ve oksijen depolayan futbolcular, iki de hazırlık maçı oynadı. Kadroya yeni katılanlar ve daha önceden oynama fırsatı bulamayan isimlerin de yer aldığı maçlarda, ortaya konan oyun teknik heyetin yüzünü güldürdü. Yeni dönemde takımdan birçok oyuncu ile yollar ayrılsa da, mevcuttaki isimlerin bu sezon başında ortaya koydukları oyun yönetiminde gelecek planlarını etkiliyor.

Yöneticiler, kadroda daha sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için takviyenin yapılmasından yana görüş belirtseler de, teknik heyetin aklı hala yabancı transferinde takıma yapılacak olan takviyelerde. Bu sezon mali konularda bir hayli fazla disiplin sağlamayı hedefleyen Kayserispor, özellikle birçok takımın yaşadığı transfer hatalarını en aza indirmek için uzun süredir arayış içinde oldukları bazı futbolcuları kadrolarına katarak hata oranını en aza indirmeye gayret ettiler.   

Kadronun şekillenmesi ve Erzurum´da yapılan kamp derken, iki hazırlık maçında yeni transferlerin ortaya kondukları performans taraftarın da hedefini yükselmiş oldu. Umarım yurt dışındaki kampta da sorun yaşanmaz ve Kayserispor lige hazır bir şekilde kapmalarını tamamlar?