MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR DÜZLÜĞE ÇIKINCA ?ESKİ´ NE OLUR?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´da son günlerde konuşulan konuların başında teknik heyet belirlemek geliyor. Bu konuda her ne kadar bazıları telefon trafiği yapsa da asıl olan kulübün mali yapısını ortadan kaldıracak kişinin vereceği karardır. Yani kısacası hala sezonun ikinci yarısı öncesinde bu takım için bir teknik adam belirlenir düşüncesinde olanlar varsa şimdilik beklemesinler. Çünkü Ertuğrul Sağlam dâhil birçok teknik adam öncelik olarak kulübün içinde yer alan borç konusunun tamamen ortadan kaldırılması sonrasında ise takviyeler için yapılacak olan harcamalar konusunda da yine destek olunmasını istiyorlar. Baktığımızda kulübün içinde olduğu durum ay sonuna kadar çözümlenecek gibi. Ama tabi en azından 7-8 futbolcu bu konuda beklenti içinde.
Sözleşmesini sadece tek taraflı olarak fesih eden Nakoulma. Bu futbolcunun dışında diğerleri sadece yönetime ültimatom verdiler ve beklemedeler. Alacakları konusunda beklemede olan birkaç futbolcu, aslında gidecek takım bulsa sözleşmesini şimdiden fesih edecek ama onlara da sezon içinde istenilen performansı gösteremediği için herhangi bir teklif yok. Yani özüne bakacak olursak konunun Kayserispor´da mevcut yönetimde bekleyiş devam ediyor.
Onlarda mali sorunların ortadan bir an önce kalkmasını istiyorlar. Böylelikle ikinci yarı için bazı çalışmalar yapabilecekler. ?Acil olan borçlar ödendikten sonra eskiye dönüş olur mu?´ diyenleriniz varsa, benim hiç öyle bir düşüncem yok. Yani kısacası Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kolları sıvayarak, gerek İstanbul´dan gerekse iç dinamiklerden kulübü ayağa kaldıracak ve mali sıkıntılardan kurtaracak, sonrasında eski yönetime gelin diyecek! Pek inanamıyorum?