MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR DEPLASMANA HAZIRLANIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bu hafta deplasmanda Beşiktaş´la karşılaşacak olan Kayserispor´da futbolcular hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam ediyor. Yönetimin maçın İstanbul´da oynanması için Beşiktaş´la anlaşmasına karşın, federasyon bu talebi geri çevirerek maçın İstanbul´da oynanacağını ilan etti. Böylece fikstürde herhangi bir değişim yaşanmadan maçlar, kaldığı yerden devam edecek. Bu hafta yine cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş´la karşılaşacak olan Kayserispor´da ise futbolcuların farklı bir motivasyonları söz konusu. Futbolcular peş peşe gelen iki mağlubiyetin ardından, toparlanma sürecinde kendi içlerinde bu işin muhasebesini yapmak istediler. Öyle ki, bu konuda Kaptan Umut Bulut, sosyal medya hesapları üzerinden son oynanan Konya maçı ile ilgili yorumlarda bulundu. Hatta orada toparlanmak ve yeniden eski hallerine gelmek için de taraftara söz niteliğinde bir mesaj yayınladı.

Bu yaşananlardan sonra futbolcuların idmanlar öncesinde tesislerde bir araya geldiği ve galibiyet için nasıl bir yol izleyeceklerinin de yorumlarını paylaştıkları ifade edildi. Futbolcular, Beşiktaş gibi ligde şampiyonluğu hedefleyen rakibe karşı önemli bir maç oynayacaklarının altını çizerken diğer yandan bu tedbirin sadece Beşiktaş için değil ardından oynanacak olan diğer maçlar içinde olmasının ifade edildiği belirtiliyor.

Umarım kendi aralarında yaptıkları toplantılarda futbolcular bu işin üstesinden gelirler. En azından Beşiktaş ve ardından oynanacak olan Rize maçları sonrasında lige kısa bir ara verilecek. Ligin ilk yarısının ortalarına geldiğimiz şu dönemde umarım puanlar hanemizde olur da içimizdeki sıkıntılardan kurtulmuş oluruz?