MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR, BEDİR VE KAMPANYALAR

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Ankaragücü´ne ciddi bir şekilde hazırlanan Kayserispor´da futbolcuların ve teknik heyetin ağzını bıçak açmazken, diğer yandan yöneticiler de takıma yapılacak olan takviyeler için yurt dışında araştırmalarına devam ediyorlar. Forvet konusunda, bu sezon sıkıntı yaşamamak adına takviye için arayış içinde olan yöneticilerin, genel de Avrupa´daki kulüplerde umut vaat eden isimlere yöneldikleri, bu oyuncuların dışında mali yapıya uygun olan tecrübeli isimlerin bilgilerini de, teknik heyetle paylaştıkları belirtiliyor.

Takviye konusunda sorun yaşamayacak olan Kayserispor´un, etkili bir transfer yapması için biraz ince eleyip sık dokuduğunu belirtmek isterim. Bu ayın sonuna kadar devam eden bir transfer sezon süresi olduğuna göre, bu işi de aceleye getirmemek gerekir. Bir yandan takviye için arayışlar olurken, diğer yandan da kulübün yardım kampanyası için taraftarın sosyal medyadan yaptığı çağrıya, kulak verilmesi gerektiğinin altını çizmek isterim. Bazı yaygın kanallarda kulüpler için yapılan programları görüyorum. Bunların sonuncusu Erzurumspor için yapıldı. Bu programa Başkan Erol Bedir´de telefonla katıldı ve şahsi olarak 2.Lig´de yer alan kulüp için destek olacağını açıkladı. Bu açıklamaları kimileri beğenir, kimileri ise beğenmez. Bu herkesin şahsi düşüncesidir. Sayın Bedir de, kendince desteğini memleketinin takımına bu şekilde vermiştir. 

Biz bunlar üzerinde durmaktansa, ilimizde yer alan yaygın ve yerel Tv kanalları ile aynı destek programlarını neden Kayseri´de yapmıyoruz ki? Ayrım yapmadan tüm kanalların ortak yayını ile bu işi bizde çok rahat yapabiliriz. Bu söylemi ortaya atınca şimdi bazıları istemeyebilir diye düşünenleriniz olabilir ama bunu da o zaman değerlendirelim.