MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ´NİN İŞİ BELLİ OLMAZ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de ikinci yarı öncesinde çalışmalarına devam eden Kayserispor´da futbolcular, Antalya Belek´te yoğun bir tempo içindeler. Bu çalışmalarda futbolcuların dışarıdan gelen seslere de kulak tıkadıklarını, çok net bir şekilde görebiliyoruz. Bazı çevreler de bu aralar ne söylenirse söylensin, oyuncular pek bu söylemleri umursamıyor. Takımda dikkat çeken ve İstanbul takımları tarafından da taciz edilen Deniz Türüç dahi tüm oyuncular, Kayserispor´da olmaktan dolayı mutlu olduklarını deklare ediyorlar.

Transfer konusunda pek aceleci olmayan sarı-kırmızılılar ise kiralık olarak Amorim ile anlaşarak, kanatlardaki eksikliği bir nebze olsun gidermiş oldular. Başkan Erol Bedir, ?Bir kaç transfer daha yapabiliriz´ dese de, Teknik Direktör Şumi´nin yapılan son takviye sonrasındaki bazı söylemleri, kadroya daha fazla oyuncuya ihtiyacının olmadığını gösteriyor.

Başkan Erol Bedir, takımın daha önce verilen raporu doğrultusunda takviye düşünürken, sakatlıkları geçen oyuncularında kampa katkısı pozitif olmuş ki,  Teknik Direktör Şumi, takımın son durumundan gayet memnun görünüyor. Bu söylemler her ne kadar takviye tamam dedirtse de, Kayserispor´da yöneticilerin ne yapacağı belli olmaz. Belki bir oyucu daha kadroya kazandırılır. Tabi kadro da yabacı sayısı azalırsa?