MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ´DE GALİBİYET İSTİYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor için lig verilen aranın bitmesiyle yeniden başlayacak. Ligde oynadığı 3 karşılaşmadan sadece bir puan alabilen takımda, hedef yeni sezonda ilk galibiyeti alabilmek. Bunun için hafta boyunca ince eleyip sık dokuyan Teknik Direktör Hikmet Karaman, futbolcuların öncelikle aralarındaki uyum problemlerini ortadan kaldırdı ve sonrasında da farklı taktiksel çalışmalarla sahada yer almaları için çalışmalar yaptırdı. Yapılan çalışmaları canlı bir şekilde geçen hafta sonunda oynanan Adanaspor maçında görme şansımız olmuştu. İşte bu gibi değişimler sonucunda eskiden yıldızı parlak olan isimler de yeniden yıldızlarını parlatmaya başladılar.

Antalyaspor maçı umarım her güzel olayın başlangıcı olur. Bizim için yeniliklerin ve mutlulukların başlangıcı olacağını düşündüğüm bu maç sonrasında hafta içinde yapılacak olan gece, temsilcimiz ve kulübümüz açısından gerçekten çok önem arz ediyor. Kayserispor´un ihtiyacı olan mali yönden rahatlama ve ligde alacağı galibiyetler. Bu sayede en azından Vali Şehmus Günaydın´ın dediği gibi bizi Avrupa Kupaları´nda temsil edecektir. Bu hedefleri gerçekleştirmek aslında pekte zor değil. Kayserispor için herkes elini taşın altına koyarsa, korkacak bir durum da olmayacak ve temsilcimiz layıkıyla ilimizi tüm dünyaya tanıtmaya devam edecektir.

Kayserispor için şimdiden eksik veya sakatlıklar gibi bahanenin olmadığını belirterek Antalya maçında hedef galibiyet diyorum?