MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ´DE FUTBOLCULARIN HIRSI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor´un geçen hafta sahasında aldığı galibiyetin hala konuşulduğu şu günlerde bir nokta koymalı ve sonrasında yaşanacaklara göz atılmalıdır. Ligde her haftanın final havasında geçtiğini belirten takımlar hedefleri doğrultusunda bu şekilde hareket ederler. Galibiyetlerin coşkusunu yaşatarak ilerleyen günlerde oynanacak maçlar öncesinde farklı bir atmosfer oluşturmamak ve futbolcuların da ayaklarını yerden kesmemek gerekiyor. Bu bir taraftarın veya takımını seven sporseverin en önemli görevi olsa gerek.

Takım futbolcuları idmanlarda mutlaka bu durumları bertaraf ediyorlardır. O konuda bir endişem yok. Çünkü takımın başında tecrübeli ve bir o kadar da bu durumlardan sıyrılıp hedefe odaklanılması konusunda işinde uzman bir teknik adam var. Teknik Direktör Hikmet Karaman´ın maçlarda verdiği önemli kararların isabetli olduğunu daha önceden bilen birisi olarak, Konya maçı öncesinde de futbolcular farklı bir atmosferde çalışma havası içerisindedirler.      

Bu hafta için tedbirlerini alan ve Konya´dan mutlak galibiyetle dönmek için çalışmalar yapan temsilcimizde geçen maçta yaşanan olaylar farklı yorumlara neden olmuş. Bakıyorum da bu durum karşısında her kesim söylemlerini farklı havada yapsa da ben bu konuda maç maç futbolcuların motivasyonları ve rakip karşısında yüklenen hırslarının kurbanı olduklarını da düşünüyorum. Maçın içindeki o atmosfer öyle görülse de mutlaka maç sonrasında her iki taraf da durum değerlendirmesi yaparak Kayserispor şemsiyesi altında birleşmişlerdir. Bu gibi durumların normal olduğunu ama beni de yüklenen hırs durumunun memnun ettiğini söylemeliyim?