MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ ÖNEMLİ BİR İŞİN BAŞINDA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta deplasmanda Sivasspor´a konuk olan Kayserispor´da futbolcuların aldıkları galibiyet gerçekten çok önemliydi. Özellikle ligin 3.haftasında sahasında oynadığı ve beraberlik aldığı Osmanlı maçının bir telafisi olarak görülen bu karşılaşmada rakip karşısında adeta devleşen temsilcimizin, yeni yeni takım olmaya başladığını söyleyebiliriz. Alınan galibiyetle birlikte ligde de, emin adımlar atmaya başlayan Kayserispor´un, gelecek hafta oynayacağı maçın başka bir önemi de ortaya çıktı.

Takım olmaya başlayan sarı-kırmızılıların, yapılan eleştirilere pek kulak astıkları söylenmese de, yine de aldıkları bu başarıların bir rastlantı olmadığını taraftarlarına göstermeleri gerekiyor. Bu hafta evinde cuma günü Antalyaspor´u konuk edecek olan Kayserispor´a bu anlamda taraftarın da desteğinin tam olması ve alınacak bir galibiyetle takımın ligde korkulan bir yapıya büründüğünün gösterilmesi şart.

Kayserispor oynadığı oyun ve yeni transferlerin oyna katkısı ile Sivas maçında izleyenlerin de takdirini topladı. Yapılan transferlerin pek sırıtmadığı ve eksik iki önemli oyuncusuna rağmen, yeni gelenlerin dahi katkı yaptığı bir takım oldu. Bu arada yeni gelenler derken, forvet ve savunma hattımıza yapılan takviyeler takımdaki güvenli havayı bir kat daha artırmış oldu. Önemli bir galibiyet sonrasında artık iş, ligdeki puan durumuna bakmaya kalıyor. 4 maç sonunda 7 puan, ne diyelim devamı gelir umarım?