MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİ ERCİYESSPOR İÇİN ?EYLEM´!


Kayseri Erciyesspor´un beklenen taraftar tepkisi ortaya çıktı. Ellerinde pankartlarla durumu tüm kamuoyuna duyurmaya çalışan genç sporcular takımlarının ve gönül verdikleri kulüplerinin kayyıma kalmaması için içlerinden gelenleri yazdıkları pankartlarla anlatmaya çalıştılar. Görülen o ki önce müftülüğe giden taraftarlar burada farklı bir eyleme daha imza atmış oldular. Hani şehrimizin insanları ?hayırseverlik´ konusunda hep ön plandayız derler ya, sporda da hayırseverliği bu eylemle ortaya çıkartmış oldular. Yaptıkları eylem de dikkat çekmişe benziyor.
Yapılan eylemde Kayseri Erciyesspor´a, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik olmak üzere diğer tüm siyasilerden ve iş adamlarından destek isteniyor. Hani farklı kesimler ya da yerler için toplanan yardımlar vardır ya, işte bu cuma namazı sonrasında da ?K.Erciyesspor için para toplansın´ denilmiş. Düşünce güzel, ortaya atanlar mutlaka nasıl bir sonuç vereceğini düşünerek bu olayı gündeme getirmişlerdir. Aslında bu olay yaygın basında duyulsa inanın Kayseri, Türkiye´nin gündemine bir anda oturur.
Çünkü hiç bir kulüp veya taraftarın yapmayı düşünmediği veyahut da cesaret edemediği bu eylem türü diye düşünüyorum. Bu Cuma namazı tüm yardımlarınız K.Erciyesspor´a! Ne güzel bir düşünce. Umarım bu düşünceden yola çıkarak iş dünyamızdaki isimler ve siyasilerimiz bu takıma sahip çıkarlar. Ağlanacak halimize resmen gülmeye çalışıyoruz. Bir Kayseri Elektirkspor vakası ile karşı karşıyayız. İnanın şehir dışındaki insanlar yine bize spor konusunda farklı bakacak. Eğer ki hala yöneticilerimiz bu durumu görmemezlikten gelirse inanın Erciyesspor´un çok uzaklara gidebilecek nefesi olmayacak?