MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYAK FEDERASYONU VE KAYSERİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Daha önce yazdığım yazımın devamı niteliğindeki Erciyes Dağı ve burada oluşan tesislerin kullanımı şöyle bir özetlemiş ve ardından Kayak Federasyonu´nda son günlerde hareketlenen bazı söylemlere atıfta bulunmuştum. Yazımızın son bölümünde de yarım kalanlar için yeniden bu konuları gündeme alacağımızı belirtmiştim. En azından bu sözün devamı olacak yazımda bu sefer de bizim dağdaki çalışmalarımızın dışına çıkarak federasyon nezdinde yapılanlara bir göz atacağız.

Kayak Federasyonu´nda bir grubun hummalı bir şekilde bahar ayı ile birlikte imza toplayarak olağanüstü genel kurula gitme çabası içinde olduğu kulağıma geldi. Bu duyumu alınca aslında şöyle bir düşündüm ve dedim ki; ?Bu federasyonda genelde bu gibi söylemler yayılır ama kimsenin bu konuda bir çıkışı da olmaz´ diye. Sonrasında bu fısıltının altını biraz karıştırınca gördüm ki, mevcuttaki isimlerin dahi çalışma ortamından memnun kalmadıkları ve yakınlarındakilerle bu durumları da paylaştıkları sonuç olarak da bu söylemlerin ayyuka çıktığını gördüm.

Kayseri özelinde de neler oluyor diye bazı delegelerle yaptığım konuşmalar sonucunda onların da konu hakkında bazı söylemlerin kulaklarına geldiğini ve hep birlikte karar vermek için bu konuda daha güçlü bir Kayseri olma adına çalışma içinde olmak isteyenleri gördüm, sevindim. En azından bu söylemler sayesinde yapılacak bir yeni oluşumla Kayseri için hayırlı adımlar atılır diye düşündüm. 

Hal böyle olunca bir de yerel seçimler sürecinde olduğumuzu düşününce, bence bu konunun seçimler sonrasına kalması ve ona göre bir çalışma yapılmasının daha doğru olacağını bazı delegelerle de paylaşmadım dersem yalan olur.