MUSTAFA GÜRBÜZ


İLİMİZDE VOLEYBOL VE ALİ ŞEN!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Geçen gün akşam saatlerinde voleybolda yer alan takımlar ve bu spora hizmet edenlerin yemekli bir toplantısı vardı. Bu toplantının amacı 18 yıldır voleybola hizmet eden ve bu görevini güvendiği bir arkadaşına bırakarak, sadece gözlemcilik yapmak isteyen Ali Şen´e bir teşekkür anlamı taşıyordu. Her ne kadar Ali Şen´e veda yemeği dense de, aslında amaç; daima spora hizmet edenlerin aramızda yaşadığını bilmek ve yaşatmak. Yemekte gerek antrenörler, gerekse de yöneticiler yer alırken, 18 yıldır bu görevi üstlenen Ali Şen´e de her zaman müteşekkir olunduğu ifade edildi. Kısaca ?Ali Şen ve voleybol´ desem şu satırları paylaşırım sizlerle:
Aslında, ne kadar mutluluk verici bir durum. 18 yıl dile kolay. Uzun ve soluksuz geçen bu kadar yıl, yaptığınız işte çevrenizdekilerle ilişkilerinizde sorun yaşamayacaksınız. Yaşasanız da bunu zaman içinde çözerek, her kesimin mutluluğunu paylaşacaksınız. Ali Şen, voleybol camiasına bakınca, ilimizdeki takımların sayıca artmasına çaba sarf etti. Hatta liglerde takımların mücadele etmesi için varını yoğunu seferber etti diyebilirim.
Çoğu zaman salonda maç yöneten öğrenci hakemlerinin öğle yemeklerinin ücretini bile cebinden karşıladığına şahit oldum. Sadece voleybola olan sevgisi ve bu spora hizmet etme aşkı yüzünden. Diyorum ya sporcu sayısı artması ve hemen hemen her sektörün voleybola bakış açısını değiştirmek için çabalayan, bunda da büyük başarılar elde eden Ali Şen´e bundan sonraki yaşamında da yine mutluluklar dilerim. Her zaman söylediğim gibi: ?Hakem kürsüsüne çıktığımda, hakem masası yanında Ali Şen´i görüyorum. Temsilcilerimizin maçlarında aldıkları sonuca göre ruh halini net gözlemliyebiliyorum. Aman Ali Ağabey sen artık rahat rahat tribünde otur ve emekliliğin keyfini çıkar??