MUSTAFA GÜRBÜZ


HAYDİ, MİLLET MAÇA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de oynanacak olan Başakşehir maçı çok önemli. Bu hafta alınacak puan veya puanların hesapları çok inceden yapılıyor. O yüzden de herkesi maça davet ediyorum. Bu kadar önemli bir maç öncesinde gerek yöneticiler, gerekse de taraftarların birliktelikleri tüm spor kamuoyunu heyecanlandırıyor. Alacağımız puan veya puanların takımı ligde nasıl bir yere taşıyacağını çok iyi biliyoruz. Bizim bildiğimizi rakiplerimiz de biliyor. O yüzden Başakşehir maçta herhangi bir kayıp yaşamamak adına varını yoğunu sahada ortaya koyacaktır.

En azından alacağı puanlarla ligin üst sıralarından kopmamak isteyecek olan Başakşehir, geçen hafta oynadığı maçta, rakibini yenerek 6 puanlık olarak adlandırılan maçı kazanmıştı. Başakşehir´in yaptığı bu olayın aynısını bizim de bu hafta yapmamız gerekiyor. Oynayacağımız karşılaşma 6 puanlık bir maç. Bu nedenle bizim de bir galibiyetle, ligde bulunduğumuz yeri perçinlememiz gerekiyor.

Yönetim maç hafta başı olduğu için çalışanları da düşündü ve buna göre biraz farklı bir organizasyon yaptı. Havaların soğuk olması nedeniyle de, Kayseri OSB tarafından boyunluklar ve berelerin dağıtılacağı açıklandı. Ama bu konuda birazcık acele edilmeli. Çünkü stada gelen ilk 10 bin taraftar bere ve boyunluklardan alabilecek.

 O yüzden sadece evinizden çıktığınızda bir tramvay hattına uğramanız sizi maça getirecektir. Çünkü Büyükşehir Belediyesi de, elinde passoligi bulunanlara tramvayı ücretsiz yaptı. Anlayacağınız yönetim üzerine düşeni fazlasıyla yaptı, sıra sizde?