MUSTAFA GÜRBÜZ


HAFTA SONU VOLEYBOL COŞKUSU KAYSERİ´DE!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Spor basını olarak daima futbolun arkasından koştuğumuzdan aslında ilimizde gerçekleşen veya gerçekleşmesi için gün sayılan bazı gelişmelerden de sizleri haberdar edemiyoruz. Bu konuda elimden geldiğince her gün bu köşeden sizlerle buluşurken, ilimizdeki gelişmeleri de yine aynı ölçüde paylaşmaya çalışıyorum. Kayserispor´un cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacağını ilimizde duymayan kalmamıştır. Bu konuda hemen hemen her kesimin bir paylaşımı oldu. Fakat ilimizde bu hafta sonunda, önemli bir organizasyonun daha gerçekleşeceğinden ise hala bazılarımızın haberi yok diye düşünüyorum.

Voleybolun ilimizde önemli bir alt yapısının olduğundan bahsetmiş ve bu konuda da paylaşımlarımız olmuştu. İşte bu alt yapının oluşmasında emeği geçenler, bu günlerde farklı bir heyecanın Kayseri´de yaşanacak olmasından dolayı bir hayli mutlular. Voleybolun en üst ligi olan Efeler Ligi´ne terfi anlamına gelen 1.Lig Play-off Final maçları tıp ki, yarı final maçlarında da olduğu gibi Kayseri´de gerçekleşecek. Atatürk Spor Salonu, bu anlamda yaşanacak olan heyecana ev sahipliği yapacak. Beşiktaş, Sorgun Belediye, Palandöken Belediye, Bursa Büyükşehir takımları kozlarını paylaşarak ilk 2 takım içinde yer almak için mücadele edecekler. Bu hafta cuma, cumartesi ve pazar günleri oynanacak olan maçlarda tribünler dolu olmalı ve voleybola gönül verenler ile bu işin heyecanını tribünden yaşayanlar da maçları kaçırmamalılar.

Voleybolda önemli bir mertebeye gelmiş bir şehir olarak, umarım daha fazla büyük organizasyonlar için yine Kayseri tercih edilir diyerek, bu konuda Federasyona ?BİZ BURDAYIZ´ diyorum?