MUSTAFA GÜRBÜZ


FUTBOLDA HAFTA SONU AYRI BİR HEYECAN YAŞANACAK!


Hafta sonunda oynanacak iki önemli maçla ilgili yorumlar şimdiden başladı. Kayserispor için bu ligde rakip olarak görülen Rize maçından alınacak bir galibiyet ligdeki konum için gelecek haftalarda daha rahat hareket edilmesini sağlayacakken diğer yandan alınacak bir mağlubiyette aynı ölçüde temsilcimize sıkıntı yaşatabilecek. Kayserispor böyle bir ortamda lig maçına çıkacak. Tabi bu arada teknik heyetinde sıkıntısı yok değil.
Çünkü ligin ilk 4 haftası geride kaldı ve istenilen yerde olmayan takım için bu maç bir çıkış olarak görülmekte. Futbolcularıyla toplantılar yapan Teknik Direktör Hakan Kutlu´da büyük ihtimalle takımın bu hafta alacağı sonuca göre kendisine bir yön belirlemeye çalışacaktır. Hatırlayınız ilk haftalar her kulüp için çok önemli oluyor. Kayserispor bu konuda artık tecrübelendi. Çünkü ilk haftalarda kaybedilen puanlar yüzünden ilerleyen zamanlarda çok sıkıntı çekilebiliyor. Umarım bu maç Kayserispor için çıkış olur da ligde alt sıralardan bir an önce kurtulur.
Gelelim Erciyesspor´a! Onlarda bu hafta deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacaklar. Onların alacakları sonuca pek kilitlenmiyorum. Çünkü daha öncede söylediğim gibi Erciyesspor´un sahaya çıkarak mücadele etmesi benim için bir başarı. Kayyım tarafından şimdiye kadar deplasmanlara giden bu takım yönetim bulamazsa kapısına kilit vurmak zorunda kalacak. Bu nedenle de bir kez daha iş dünyasına bu kulübe sahip çıkılması için çağrıda bulunmak isterim?