MUSTAFA GÜRBÜZ


FUTBOL VE BASKETBOLDA HEYECANLI BEKLEYİŞ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


İlimizde futbol ve basketbolda geri sayım başladı. Futbolda hafta içinde kupa maçı oynansa da asıl olan ligdeki Antalya maçı dersek yanlış olmaz. Ligin boyutu her geçen gün kısalsa da, bu durum karşısında takımların taraftarları da nasıl bir yerde olacaklarını merak etmeye devam ediyorlar. İstikbal Mobilya Kayserispor taraftarı bu konuda ligin ikinci yarısı ile birlikte farklı hesaplar içerisindeler. Özellikle yapılacak olan karşılaşmalar öncesinde aranın iyi bir şekilde geçtiğinin altını çizenler sezonun ikinci yarısında yine galibiyetlerle dolu bir periyodun oluşmasını bekliyorlar.

Futbolda sıkışık bir dönem yaşayacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor´da sakatlanmaların veya cezaların olmaması ise yöneticileri ve teknik ekibi sevindiriyor. Sakatlık döneminden kurtulamayan iki oyuncunun da idmanlarda arkadaşlarıyla birlikte çalışmaya en kısa sürede başlayacak olmaları ise iki yeni transfer olarak değerlendiriliyor. Umarım bu oyuncuların dışında bir sakatlanma yaşanmaz ve İstikbal Mobilya Kayserispor hem kupada hem de ligde yoluna emin adımlarla ilerler.

Gelelim basketbola! Bu konuda fazla bir şey söylemeyeceğim. Çünkü kısıtlı imkanlarla yoluna devam eden Bellona Kayseri yapılan son değişimlerle, ilk 8 içinde olmanın hayalini kuruyor. Bunu gerçekleştirdiği takdirde ben onları şampiyon olmuş diye anacağım. Çünkü bu kısıtlı olanaklarla böyle bir ligde önemli bir sıralamada olmak herkesimin gerçekleştirebileceği bir başarı değildir?