MUSTAFA GÜRBÜZ


FENERBAHÇE VE SEZON ÇALIŞMALARI!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu haftayı dinlenerek geçiren futbolcular, daha sonraki hafta oynayacakları Fenerbahçe maçı için çalışmalarına tesislerde başladılar. Hazırlıklar öncesinde teknik heyet futbolcularla bir toplantı yaparak, ligdeki durumlarını değerlendirdi. Özellikle takımın istenilen yerde kalabilmesi için herkesin sahada tüm gücüyle mücadele etmesinin gerekli olduğunun altı çizilirken, diğer yandan form grafiği düşen isimler de tek tek uyarıldılar.

Sahada futbolcuların son haftalarda aldıkları sonuçtan çok ortaya koydukları oyunun kimseyi memnun etmemesi, kamuoyunda dolaşan başlıca konu başlığı oluyor. Bu olayı futbolcularla konuşmalarında dile getiren teknik heyet, yönetimin alacağı bazı acil tedbir kararlarının herkesi üzebileceğini dile getirdiler.

Kayserispor´da bu gelişme yaşanırken asıl önem verilen taraf ise kalecinin bu maça motive edilmesi oluyor. Çünkü Süper Lig´de hiç forma şansı bulamayan genç file bekçimiz Vedat umarım heyecanını yener ve bu maçta kendisine verilen fırsatı en iyi şekilde değerlendirir. Eğer ki tecrübesizlik konusunda sıkıntı yaşar diye düşünülüyorsa iş tribünlere düşecek. İyi bir motivasyonla genç file bekçimiz Vedat bu işin üstesinden gelecektir.

Transfer dönemi geride kaldı ve yaygın basında da belirtilen bir konu üzerinde durmak isterim. Gelecek yılların hazırlıklarını yapan Kayserispor defans anlamındaki kadro yapısından memnun kalmışa benziyor ki Kucher ile 1+1 yıllık daha sözleşme yenilemiş. Yani kısacası Kana Bıyık´sız bir defansın ne kadar zorlandığını gördüğümüz bu kadroda umarım Kana´nın yanına bir iyi defans oyuncusu daha takviye yapılır, demekten başka bir şey şimdilik söyleyemiyorum.