MUSTAFA GÜRBÜZ


ÇELİK, ?KAYSERİSPOR´ DEDİ AMA BORÇ GÖZLERİ KORKUTUYOR

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Olağanüstü genel kurul kararı alarak kulüpte yeni bir yönetimin iş başına geçmesini isteyen mevcut başkan Recep Mamur bundan birkaç gün öncesine kadar devam edip etmeyeceği konusunda herhangi bir açıklama yapmamış kamuoyundan gelen baskılar ve takımında ligde kötü sonuçlar almasından sonra hafta içinde konuya açıklık getirmişti. Recep Mamur, kulüpten uzaklaştığını ve başkanlığa devam etmeyeceğini belirtmişti. İşte bu açıklamaların ardından gözler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Bakan Mehmet Özhaseki´ye çevrilmişti.
İşte tam da bu sırada Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik takımın geleceğine ilişkin önemli bir açıklamalar yaptı. Başkan Çelik aday olmak isteyenlere bir anlamda gelin derken tüm Kayseri´nin de bu takıma sahip çıkmasının şart olduğunun altını kalın bir şekilde bir kez daha çizmiş oldu. Daha önce şehirdeki tüm oluşumlarla bir araya geldiklerini ama istenilenlerin olmadığını belirten Başkan Çelik, özellikle ?Kayserispor bu şehrin markası deniyorsa herkes taşlın altına elini koymalı´ diyerek bir kez daha bu çevrelere de mesaj göndermiş oldu.
Bugün yapılacak olan genel kurul öncesinde hala ortada bir başkan adayı yok. Tabi bu konuda kapalı kapılar ardından fısır fısır konuşmalar yapılıyor. İyi hoş ama kim cesaretini toplayıp ortaya çıkacak ki? Hala kulüp hakkında bilinmeyen o kadar çok konu var ki. Bunlarında başında borcu veya alacağı nedir? Gerçekten kamuoyunda dolaştığı gibi bu kulübün borcu 130 veya 160 Milyon TL´den fazla mı? Eğer ki daha az ise ne kadar? Bu konularda kulüpten kim ne söylüyor? Diyorum ya hiç kimse ağzını açmıyor. Acilen sadece 5 veya 15 Milyon TL paranın ihtiyaç olduğundan bahsediliyor. İyi de bu kadarla her şey kapanıyor mu?