MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA KAYSERİ´YE BOYDAK DESTEĞİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bellona Kayseri Basketbol bu sezon mali yönden sancılı bir durum içinde olsa da, Avrupa´da oynadığı ikinci maçını da kazanmasını bildi. Her ne kadar futbolda ilimiz sporseverlerin yüzü gülmese de en azından Bellona Kayseri sayesinde basketbolda moral bulmuş olduk. Rakibin bu denli farklı skorlarla temsilcimize yenilmesi aslında bizim güçlü olduğumuzdandı. Rus Milli Takımı´nın alt yapısını da oluşturan bir takımla mücadele eden Bellona Kayseri Basketbol zaman zaman oyun içinde ipleri de bırakarak skorda farkın açılmasını da istememiş oldu.

Bellona Kayseri Basketbol aldığı bu sonuçla birlikte artık yoluna Avrupa´da devam ediyor. Gruplarda çok güçlü rakiplerle karşı karşıya gelecek olan takıma ise sadece iki oyuncu takviyesi sıkıntıların büyük bir bölümünün aşılmasına yardımcı olacaktır. Bu konuda iş yine dönüp dolaşıyor ve paraya dayanıyor. Bellona ile sponsorluk sözleşmesinin yapıldığı zamanlarda hatırlıyorum da Boydak Holding CEO´su Alpaslan Baki Ertekin kulübün Avrupa´da yer alması halinde ek destekte bulunabileceklerini söylemişti. Aslında buradan yola çıkarak bu kulübe bir takviye de ana sponsordan olsa bu takım da Avrupa´da Bellona ismini başarı ile temsil etse hoş olmaz mı?

Sadece bir maçın geçilmesi olarak değerlendirilmeyecek bu durumu umarım yöneticiler iyi bir şekilde değerlendirirler. Bellona Kayseri Basketbol Avrupa´da da adını başarı ile temsil ettiği takdirde yine gelecek sezonun gözde kulübü olacak ve destekleyenlerini de iyi bir şekilde tanıtmış olacaktır?