MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA KAYSERİ, YENİDEN DARBOĞAZA GİRMEMELİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbolda ilimizi bu sezon sancılı bir şekilde temsil eden Bellona Kayseri´de sezonun ikinci yarısı ara vermeden başladı ve rakip karşısında resmen sahada tel tel dökülen bir görüntü verdi. Rakibin gücü karşısında ne yapacağını bilmeyen oyuncularımız rakibin baskısına fazla dayanamayarak 90 üzerinde sayıyı potamızda görmemize engel olamadılar. Bellona Kayseri böylesi bir karşılaşma sonrasında ne yapacak derken yönetim farklı bir çıkış yaptı.

Özellikle Mersin maçı da dâhil olmak üzere ligde oynayacakları maçlarda galibiyetler alarak ligi ilk 8 takım içinde bitireceklerini ve bu konuda da son yapılan takviyelerle yola devam edeceklerini söylediler. Yönetim böyle bir açıklama yapsa da ben hala bazı oyuncuların kendilerinde olduklarını düşünmüyorum. Yani hala takıma güvenip sahada ellerinden geleni yapmıyorlar. Bence öncelik bu oyucuların dikkatleri çekilmeli ve saha içindeki performansları kendilerine hatırlatılmalı. Umarım bu konuda uyarılar yanıt bulur.

Gelelim diğer tarafa, o da mali problemler tam olarak bitti derken, bakıyorum da hala söz verilen bazı takviyelerden ?tık´ yok. Yani anlayacağınız parasal anlamda takımda bazı ödemeler hala bekliyor. Bu konuda da umarım söz verenler, mali anlamda sözlerini yerine getirerek kulübü yeniden darboğaz haline sokmazlar. Tam darboğazdan kurtuldu ve yoluna kıt kanaat devam ediyor dediğimiz Bellona Basketbol için yeniden tehlike çanları çaldırmazlar?