MUSTAFA GÜRBÜZ


BELLONA AGÜSPOR LİGDE ZORLANIYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbolda ilimizi başarıyla temsil eden ve son olarak Avrupa Kupası´nda final oynayan temsilcimiz Bellona AGÜ Spor, kayıplarına devam ediyor. Ligde son olarak erteleme maçında, Galatasaray ile karşılaşan Bellona AGÜ Spor maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Ligde rakiplerine sezon başında diz çöktürmesini bilen fakat ilerleyen haftalarda bu durumu devam ettiremeyen Bellona AGÜ Spor´da bazı oyuncuların form düşüklüğü takıma zor anlar yaşatmaya başladı.
Özellikle ilk darbenin Türkiye Kupası´nda yaşandığını düşünecek olursak Avrupa Kupası finallerindeki iki maçta da yine bazı oyuncuların form düşüklüğü takıma sıkıntı yaşattı. ?Bu sıkıntılardan nasıl kurtuluruz´ diye cevap ararken, sporcular kötü gidişatı ligde de sürdürmeye de başladılar. Avrupa Ligi´nde gelecek sezon yer almak ve burada mücadele etmek isteyen Bellona AGÜ Spor´da, yöneticiler ve teknik ekip gelecek sezon daha farklı bir kadro oluşturarak yenilenmiş ve gençleşmiş bir yapıyla kulvarlarda mücadele edecekler.
Bu sezon hedeflenen birçok olayın sonuna kadar gelinmesi ve sonrasında hayal kırıklığı yaşanması olarak adlandırılsa da, bundan sonrasında liglerde gençlerle daha kalıcı bir yapının oluşturularak hedefler ortaya konacağını belirtebilirim. Mali yapı konusunda şehrin imkanları ve sponsorlarla kulübü idare eden yöneticiler bu sezon oyunculardan son istekleri ise play-offlar da başarıyı yakalamalarıdır. Bakalım play-offlar nasıl olacak?..