ZERRİN KARABULUT


BAYRAM DÖNÜŞÜ

ZERRİN KARABULUT


Merhaba saygı değer okurum;

Yeni bir güne turizm haftasıyla başladık, bayram tatilini sevgiyle uğurladık, stres gerginliklerimizi attık, güzel enerjilerle doldurduk bedenimizi.

Mübarek Ramazan Bayramı’nın son birkaç gününü şehir dışında geçirenlerdenim ben de, konakladığım otelde Araplar yerli vatandaşlarımızdan fazlaydı neredeyse, sanırım nisan ayında olmamızın büyük etkisi vardı.

Ülkemizi ziyaret eden yabancı turistlerin, ekonomimize katkısı tartışılamaz, yaz sezonu haziran ayında aktif olarak açılacak, bu dönemde İngiliz, Alman vatandaşını da misafir edeceğiz.

Bu evrendeki her birey, Türk, Kürt, Arap, Alman, ayırt etmeksizin hangi ırktan olursa olsun yaratılmış kıymetli varlıklarız, mevki, makam da önemli değil, kâğıt toplayan da emeğiyle kazanıyor, bir profesör de emek veriyor. Her meslek kutsal ve değerli.

Seçimlerimiz aynı isteseydik, hepimiz doktor olsaydık, diğer meslek türlerini kim yapacaktı? Her evin, her insanın ihtiyaçları ayrı. Gerekliliği farklı öyle değil mi? İyi ki her insan birbirinden daha değişik yaratılmış, yeteneklerimiz, ilgi alanımız, kimseninki kimseye benzemiyor. Böyle olunca hedef ve amaçlar da farklı oluyor dolayısıyla. Aynı zamanda kişilerin aylık gelirinin ne kadar olduğu değil, ahlaki değerleri, güvenilirliği ön planda olmalı, zira para, mevki, güzellik geçer gider, yaptığın iyiliklerle kazandığın gönüller yaşatır ismini. 

Nice güzel bayramlarınız olsun…

 

Sorularınız zerrinkarabulut8@gmail.com adresine ulaşabilirsiniz.