MUSTAFA GÜRBÜZ


BAŞKAN GÖZBAŞI’NIN BU DÜŞÜNCESİ HAYATA GEÇMELİDİR

OFANSİF - Mustafa GÜRBÜZ


Liglerde alınan yeni kararların ardından uzun soluklu bir bayram haftası yaşadık. Sonrasında ise neler olacak diye düşünmeye başladık. Özellikle liglerin önümüzdeki ay yeniden başlayacak olması ve kadroların oluşmasının dışında, bir de takımın başında kimlerin yer alacağı sorusu hala spor kamuoyunda konuşulan başlıklar arasında yer alıyor.

Her ne kadar kale burçlarında tüm siyasilerimizin ve diğer isimlerin pankartları olsa da, spor kamuoyunun buna tepkisi büyük oldu. Özellikle takımın düşme esnasında yaşadıkları ve yönetimin yalnız bırakıldığı imajının verilmesi spor kamuoyu tarafından net bir şekilde söylenen tek ifade oldu. Bu da beraberinde tepkileri getirdi.

Tüm bunların hepsini bir kenara atmak ve şimdi gözümüzün önüne bakmamız gerekiyor. Ligin bir daha bu şekilde yani düşmenin kalktığı gibi bir sonuç ile sonuçlanmayacağını düşünmeli ve bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

Taraftarı ile siyasisi ile her kesim mutlaka yönetime destek olmalıdır. Berna Gözbaşı ile yaptığımız bir konuşmada, onun bazı düşünceleri vardı. Mesela bu takımın A.Ş. olması gibi bir fikri vardı. Kurtuluşun reçetesinin bu olduğu konusunda hem uzmanından hem de bilirkişilerinden bu yönde telkinler alan Başkan Gözbaşı, borç yükünden bu şekilde kurtuluşun olacağını ifade etmişti. Umarım yaşananları değerlendirecekler, şehrin ileri gelenleri bu fikre sahip çıkarlar. En azından Kayserispor’un bir şirket gibi yönetilmesi ve piyasaya açılması için belki de son şanstır.